13.03.2012

Uyumayın Anneler!

Öteden beri kız çocuklarına çok fazla süslü elbiseler giydirmeye, düğünlerde gelinlik giydirilmesine karşıyım. Biz kabul etmek istemesekte, bazı pis nefisli sapık zihniyetli yaratıklar, çocuklara hatta bebeklere bile cinsel obje olarak bakıyor. Geçen yıl Kayseri’de yaşanan acı olayda olduğu gibi.
 ....
Çocuğa tam bir kadın görüntüsü veriliyor. Hele şuh bakışlarla resimleri çekilen, çocukluktan eser kalmayan zavallıların resimleri tacizcileri zorla kışkırtmaya çalışır gibi…
  ....

Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde yapılan çocuk şarkı yarışmalarında da küçük kızlara aynı şekilde davranıldı.(hala devam ediyor mu bilmiyorum) Bazıları dansöz kıyafetlerine benzeyen yada transparan kıyafetler giydirildi. Podyumda salına salına şarkı söylerken, çocukluğunu unutan kızı, anne ve babası gururla izliyordu…
Bütün reklamlarda dekolteli bir kadın var. Artık haber sunucuları bile yarı çıplak giyiniyor. Bunca pislik yetmezmiş gibi, tertemiz körpe yavrular, kurtlar sofrasına meze yapılmaya çalışılıyor. Çocuklar reklam filmlerinde, dizilerde ucuz bir malzeme gibi kullanılıyor.


Kadınlar mezbahane malı gibi bedenlerini sokaklarda teşhir ediyorlar. Türbanlı pek çok kadın ve kız bile erkekleri çıldırtırcasına giyiniyor. Hangi kadının nasıl bir hayat yaşadığını anlamak çok zorlaştı. Eskiden pavyon kadınlarının giydiği kıyafetleri şimdi sıradan insanlar cesurca(!) giyiyor. Hiç bir şekilde kendilerini gizleme ihtiyacı hissetmiyorlar.
 
.... Çocuklarımızı tacizcilerden önce biz taciz ediyoruz. Çocuğun masum bedenine kötü gözle bakabilecek canavarları hiç hesap etmiyoruz. İslama göre 7 yaşından sonra kız ve erkek çocuklarının odaları neden ayrılır? İslam bize şu mesajı verir. ” Kızını, oğlundan bile sakın!”
Kaynak

Hiç yorum yok:

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Blog Widget by LinkWithin